Knie OK

Vanavond van 10.00 tot 11.00 mijn stijve knie uitgeprobeerd in de zaal, sporthal Noorderhavenkade. Lekker gevoetbald met Ben Tuinenburg, Peter en “Shevchenko”, tegen Bas Tuinenburg, Marco Broekman, Leen, Aart Muis en Maurice. Conclusie: die knie doet het zondag weer. Benieuwd hoe het met de enkel van Marijn gaat.

Drive-by graffiti

Vroesenparkvoetballer Navin Thakoer van Bad Boyz Inc. – bij sommigen van jullie bekend als Nafer of Navin van het zaalvoetbal aan de Noorderhavenkade en in sporthal De Wilgenring – heeft met twee andere kunstenaars in opdracht van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam en de RET in de metrotunnel tussen de stations Wilhelminaplein en Rijnhaven een groot kunstwerk aangebracht. Lees er meer over in dit persbericht.

Op zaterdag 4 maart a.s. wordt tijdens de Rotterdamse Museumnacht een videodocumentaire vertoond over de totstandkoming van het project.

Zaalvoetbal op maandagavond

Voor liefhebbers: op maandagavond kun je van 22.00 tot 23.00 uur vrij zaalvoetballen in de sporthal aan de Noorderhavenkade/hoek Gordelweg, vlakbij de Schieweg (Blijdorp/Bergpolder). Kleine bijdrage in de kosten (maximaal € 5,00 per persoon). Ik doe zelf vaak mee, maar vraag anders even naar Rens Muis, Marnix Koedam of Loek Bergman. De avond heeft een lichte Leonidas-inslag.

Adres: Noorderhavenkade 8, 3038 XG ROTTERDAM. Tel. 010-4675036.

Zaalvoetballers gezocht

Wie heeft zin om woensdag 14 september van 19.00 uur tot 20.00 uur te voetballen in sporthal De Wilgenring? Nafer (Navin) heeft er een zaal gehuurd en zoekt een tegenstander. Je kunt je bij mij aanmelden (pzuidhoek@xs4all.nl, tel. 010-4655227). Ik doe in ieder geval mee. We hebben minimaal 5 man nodig.

Kosten: € 25,- per team. Als ik het goed heb begrepen kun je na afloop zwemmen.

Tot nu toe hebben zich aangemeld: Wibe van Keulen en Bas Hage.

Lokatie: Sportcentrum De Wilgenring, Melanchtonweg 70, 3052 KV Rotterdam. Tel. (010) 285 58 55. De Wilgenring is bereikbaar met RET-tramlijn 5 en RET-bus 35.