Beker gewonnen!

Toernooi in Vroesenpark georganiseerd door Off Corso en diverse andere horeca

Afgelopen zondag heb ik met Gerald Baal, Loek Bergman, Marnix Koedam, Rens Muis (allen Leonidas of ex-Leonidas, behalve Gerald) en Björn Fraser (Vroesenpark) als de Toelickers meegedaan aan het toernooi dat Off Corso organiseerde in het Vroesenpark. Er deden teams mee van o.a. Nighttown, Thalia, Now & Wow. In totaal 13 teams. Er werden wedstrijdjes gespeeld van 2 x 10 minuten (finale 2 x 15), 5 tegen 5 man.

We namen zonder specifieke verwachtingen deel aan het toernooi, maar wonnen de ene na de andere wedstrijd. ’s Avonds rond half tien versloegen we in de finale ‘Leonidas 7’ voor de tweede keer die dag en wonnen we de beker — en konden we eindelijk aan het bier.

Toelickers 2005
De Toelickers.