Vroesenpark

Update maandag 4 september 2006:

Björn Fraser probeert het Vroesenpark-voetbal op zaterdagochtend weer van grond te krijgen. De eerste reacties zijn gunstig.

Voor de echte liefhebbers: naast de training op woensdagavond kun je iedere zaterdag­ochtend in het Vroesenpark voetballen.

Vanaf 11.00 uur worden er na wat inschieten, zo’n anderhalf uur diverse potjes gespeeld, meestal in verschillende samenstellingen door 6 tot 10 man. De sfeer is vergelijkbaar met die op training van Neptunus 4.

Het Vroesenpark ligt in Blijdorp, aan je linkerhand als je vanaf het Kleinpolderplein over de Stadhoudersweg de stad inrijdt.

Vaste spelers in het Vroesenpark zijn Erik Vrieling en Marco Broekman, die beiden met grote regelmaat op woensdagavond meetrainen. Verder: Gudo Klein Gebbink, Björn Fraser, Adriaan Mellegers, Johan Mellegers, Robert Chamski, Koen Harbers, Bart Loman, Ewoud Kok e.a.

In de zomer wordt er op donderdagavond gespeeld in plaats van zaterdagochtend. Vanaf ongeveer 19.30 uur. Er wordt wisselend met andere groepen gespeeld zodat de samenstelling telkens sterk wijzigt. Björn en ik hebben er de Toelickers ontmoet, met wie we op zondag 19 juli het Off Corso-toernooi hebben gewonnen in het Vroesenpark.

Doordat we in de zomer van 2006 konden doortrainen op Neptunus is er weinig in het Vroesenpark gevoetbald door bovenstaande groep.

Kaart

Ligging Vroesenpark