Acht man op training

Op deze wel zeer warme oktoberavond hebben Erik en Patrick (Aeolus), Erik Vrieling (Vroesenpark), en Bas, Ryan, Danny, Wibe en Cor (Neptunus 3 ) onderling bijna anderhalf uur tegen elkaar gespeeld (4 tegen 4). Bas was goed op dreef en heeft met zijn team voortdurend voor gestaan. Het team van Erik V., Wibe, Ryan en Danny liep teveel met de bal, en te weinig zonder. Hierdoor had de tegenstander weinig moeite om het eigen kleine oefendoel te verdedigen, en kreeg het onnodig veel gelegenheid om te scoren. Gelukkig benutte Patrick dit maar met mate.

Ik moest de training noodgedwongen als toeschouwer bijwonen doordat ik door mijn rug was gegaan ’s ochtends bij de kaartautomaat op het station toen ik mijn tas van de grond wilde pakken. Dit kwam weer doordat ik in tijdnood was geraakt omdat je tegenwoordig door politieagenten staande wordt gehouden als je op het stationsplein fietst. Erik V. kon hierover weer vertellen dat zijn vriendin om dezelfde reden door een agent was aangehouden, en last kreeg toen ze zich niet kon identificeren. De boete van 85,00 euro die hierop staat, werd uiteindelijk niet opgelegd, maar ze moest wel 25,00 euro betalen voor fietsen waar het niet mag.

Vanavond konden we voor het eerst trainen met twee kleuren hesjes: groen (nieuw) en oranje. Zag er mooi uit, vond ik.

De laatste kwalitificatiewedstrijd van Nederland, tegen Macedonië (0-0), was kennelijk weinig bijzonders (0-0). Mooi zo. Volgende week hoop ik weer op een grote opkomst, net zoals vorige week.