Afgelastingen

Bekijk voor algehele afgelastingen van de KNVB pagina 603 van Teletekst. Deze is er niet altijd. Als je de pagina op je televisie of op internet niet kunt vinden, dan zijn er geen afgelastingen van de KNVB. Blijdorp 4 valt onder West II, Categorie B, ZONDAG.

Teletext overzichtspagina 600

LET OP: OUD VOORBEELD (19 januari 2008)!!

LET OP: OUD VOORBEELD (19 januari 2008)!!

Bij een algehele districtafgelasting door de KNVB is het – tot nu toe – gebruikelijk dat ook wedstrijden die prima op een kunstgrasveld gespeeld hadden kunnen worden, geen doorgang vinden.

Behalve door de KNVB, kan een wedstrijd ook niet doorgaan als Blijdorp of de tegenstander zijn eigen velden afkeurt. Dit kun je niet zien op Teletext.

In principe wordt je via Whatsapp, e-mail en de website van Blijdorp 4 op de hoogte gebracht van afgelastingen, maar vertrouw hier niet volledig op. Bel een contactpersoon van het elftal als je twijfelt of raadpleeg deze website. Je kunt ook bellen met Blijdorp (010-4672918) of de tegenstander. Telefoonnummers van de verenigingen waar we tegen spelen kun je terugvinden op www.knvb.nl: kijk bij CLUBS & COMPETITIES.